Horta Nijlen | HENS

Kom zeker eens langs in de winkel, want ons team ontvangt je met open armen!

logo-horta-nijlen

Welkom bij tuin- en hobbycenter Hens

We zijn al jaren een begrip in Nijlen en omstreken en dat is niet voor niets.

Met als inspiratie het shop-in-shop concept kan je bij ons een uitgebreid assortiment aan producten in de afdelingen ‘Tuin’ & ‘Dier’ vinden. We staan garant voor kwaliteit met een uitstekende na-service. Je kan er dan ook zeker van zijn dat je bij ons alleen de beste merken koopt.

Onder het motto ‘leven en beleven’ kies je je favoriete product uit en onze uitgebreide plaatsingsdienst doet de rest! Bij vragen over je aankoop en zelfs lang daarna kan je altijd bij onze verkopers en gespecialiseerde herstellingsdienst terecht.

ALLES IN HUIS VOOR TUIN & DIER

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn en u te inspireren

Maak van je tuin een totaalbeleving met de producten uit onze tuinafdeling. Geniet het hele jaar door van je eigen groene oase met een mooie vijver, vers gemaaid gras en kleurrijke, frisse bloemen en planten in mooie potten.

Baken alles mooi af met een afsluiting of frisgroene haag en maak van het onderhoud een hobby met de beste tuinbesproeiing, kwaliteitsvolle hand- en motorische gereedschappen en kruiwagens. Je kan je spullen achteraf makkelijk opbergen in je tuinhuis of blokhut.

Puur genieten

Genieten kan in je nieuwe tuinset onder een prachtige parasol of zonwering. Ondertussen eet je groenten uit je eigen moestuin met heerlijk gegrild vlees klaargemaakt op de barbecue. Terwijl jij ontspant amuseren de kinderen zich op hun trampoline of speeltoestel. Te warm? Zoek dan verfrissing in je zwembad of onder de tuindouche.

Ontdek bovenstaande en andere mogelijkheden in de tuinafdeling van onze winkel. Heb je toch problemen met één van je aangekochte materialen? Onze hersteldienst staat klaar om je zo snel mogelijk te helpen!

Om je huisdier te verwennen hebben we een ruim assortiment aan voeding, verzorgingsproducten en toebehoren in onze winkel.

Huisdieren

Van kammen en shampoos tot speelgoedjes, drinkbakjes en leibanden… bij ons vind je het allemaal! Ook hebben we een groot aanbod kussens, manden, rennen, hokken en kooien.

Je honden, katten, knaagdieren en vogels verdienen ook het lekkerste eten. Naar gelang de leeftijd en eigenschappen van je dier hebben we aangepaste voeding van onze kwaliteitsmerken in voorraad.

Duiven, paarden, vee en pluimvee

Voor duiven hebben we een apart assortiment, ook in verzorgingsproducten en accessoires.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in alles wat met de voeding, toebehoren en verzorging van paarden, vee en pluimvee te maken heeft. In onze speciale afdeling hebben we zowel kleine als zeer grote verpakkingen van oa. voeder, hooi, stro en houtkrullen.

U bent van harte welkom bij Horta in Nijlen

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij horen het graag van u.
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 03 411 09 09 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Start typing and press Enter to search